Podaci i privatnost

Brisanje naloga

Svoj Listco nalog i sve podatke možeš obrisati sam, iz aplikacije. Ako više nemaš pristup aplikaciji, pošalji nam zahtev odavde.

Nemaš pristup aplikaciji?

Pošalji zahtev sa e-mail adrese na koju je nalog registrovan. Obradićemo ga najkasnije u roku od 30 dana.

Zašto tražimo potvrdu. Ova forma je javna — svako može da upiše bilo koju adresu. Zato zahtev nikada ne briše nalog sam od sebe. Prvo ti pišemo na navedenu adresu i tražimo potvrdu, da niko ne bi mogao da obriše tuđi nalog.

Šta se tačno dešava sa podacima

Briše se trajno

  • nalog, e-mail adresa i lozinka
  • korisničko ime i profil
  • svi tvoji računi i sve njihove stavke
  • podsetnici, ponavljajući troškovi i kategorije
  • tvoja obaveštenja i članstva u svim grupama
  • grupe koje si napravio ako u njima nema drugih članova — zajedno sa njihovim listama

Šta ostaje, bez veze sa tobom

  • grupa koju si napravio, ako u njoj ima drugih članova — nastavlja da postoji, a vlasništvo prelazi na jednog od njih
  • stavke koje si dodao na tuđe liste ostaju na tim listama, ali više nisu povezane sa tvojim nalogom
  • obaveštenja koja si izazvao kod drugih članova ostaju kod njih, bez veze ka tvom nalogu
  • prepiska o samom zahtevu za brisanje, dok nam je potrebna kao dokaz da smo postupili
Želiš pun opis svih podataka koje čuvamo?Pročitaj politiku privatnosti